Kariera

Za uspešen posel je ključnih veliko dejavnikov. Če bi morali izbrati zgolj enega, bi se odločili za ljudi.

Bi se nam pridružil/a?

Razvojni inženirji / programerji

Te zanima načrtovanje in programiranje sodobnih poslovnih informacijskih sistemov, spletnih aplikacij in mikrostoritev. Znaš programirati v Java, C#, JavaScript, TypeScript ali v katerem drugem programskem jeziku. Postani del razvojne ekipe Ixtlan Team-a.

DevOps inženir / programer

Bi želel(a) načrtovati, razvijati in vzdrževati programsko opremo in okolja za razvoj in produkcijsko delovanje sodobnih aplikacij. Te zanima proces prehoda od programske kode do končnega stabilnega izdelka? Te zanima kontejnerizacija? Postani del razvojne ekipe Ixtlan Team-a.

Načrtovalci aplikacij / poslovni analitiki

Bi želel(a) načrtovati sodobne spletne aplikacije za poslovne uporabnike. Te zanima analiza problemov, zasnova in specificiranje rešitev za poslovanje organizacij ter sodelovanje pri razvoju aplikacij.  Pridruži se ekipi Ixtlan Team ter nadgradi svoje znanje in kariero.

Izdelujemo tehnološko moderne sisteme, prilagojene potrebam uporabnika. Strategija našega podjetja je razvoj visokokakovostnih aplikacij in sistemov, kar zahteva najnovejše tehnologije in metode razvoja, predvsem pa kader, ki se nenehno izobražuje in napreduje. Zato od kandidatov ne zahtevamo veliko izkušenj in poznavanja posameznih tehnologij, zahtevamo pa, da so se pripravljeni učiti in nabirati izkušnje in tako ustvarjati svojo kariero.

Pri nas rešujemo res težke naloge, pri tem pa posameznik ne ostane sam, temveč vedno najde pomoč v izkušeni ekipi. Investiramo v usposabljanje in razvoj zaposlenih, spodbujamo osebni razvoj in skušamo izvabiti najboljše iz vsakega posameznika glede na njegove sposobnosti.

Vsi naši razvijalci postanejo full-stack razvijalci, kar pomeni, da je delo vedno dinamično, odpira pa možnosti in prostor za razvoj. Podpiramo opravljanje izpitov in pridobivanje certifikatov s področja razvoja programske opreme.

Naša želja je, da se vsak najde na zanj najprimernejšemu delovnemu mestu v podjetju, kjer se lahko osredotoči na svoje področje in se na njem izpopolnjuje.

Pri nas lahko pričakuješ vedno nove izzive, razvojno naravnane velike in zanimive projekte, mentorstvo ter možnosti napredovanja.

Pri nas "doma"